Angelicca Ravn (stand)

Sjælens Bolig
– healing til krop og sjæl

Mærk og få dejlig nærende og forløsende healing af de smukke healende produkter hos Angelicca Ler. Alt er skabt af Angelicca Freja Parmone Ravns hænder i ren hjerteenergi.

Få en snak med Angelicca Freja Parmone Ravn om, hvordan hun kan hjælpe dig videre på din egen unikke smukke rejse hjem i dig selv og ind til din Sjælspower.
Angelicca sætter mennesker fri fra det drænende fængsel de er fanget i. Sæt dig selv fri og lev et liv, hvor du bestemmer farten, og hvad du ønske at opleve her i livet. Du smukke kære Lysvæsen kom og mærk din indre smukke lysende kerne.

Der er stor messerabat på det dejlige online forløb ”Forny dit liv”. Et online forløb, det healer din selvkærlighed og dit indre barn. Snak med Angelicca om hun kan anbefale dig at tage forløbet. Et forløb der er så dejligt magisk omsorgsfuld og lader dig mærke din indre kerne og kærlighed til dig selv og livet.
Forløbet støttes op af de healende Sjælsskålene, hvis energier åbner så smukt op til dit indre og sender dig på en vidunderlig magisk rejse ind i dig selv og videre ud i universet. Sjælsskålene har den evner at åbne på til flere forskellige liv, frekvenser, niveauer og dimensioner på samme tid.

Kom og få en snak med Angelicca om, hvordan du kan gøre dit liv så meget nemmere, når du lever og bor i en bolig, der støtter og nærer dig med de 5 elementer (ild, træ, jord, vand og metal).

Du kan læse om Angelicca Freja Parmone Ravn og Sjælens Bolig på www.sjaelensbolig.dk

Lukket for kommentarer.