COVID-19 / Corona Virus

Danmark er igen ramt af omfattende restriktioner – som vi støtter op om.

Det er tid til at Corona / Covid-19 igen skal under kontrol og uden restriktioner har det desværre vist sig at være svært.
Der er nye mutationer, som smitter 50-74% mere end de versioner vi p.t har kendt, så herfra skal der lyde en opfordring til at alle strammer op.

Restriktionerne og opstramning fører forhåbentligt til at vi igen kan afholde messer og p.t satser vi på at kunne afholde messe i Slagelse d.12.-13.juni, som den eneste her i første halvår 2021.

Læs om vores kommende messer her

Når vi igen vil holde messe, så bliver det efter de retningslinjer der gælder på det tidspunkt, men afstand, håndsprit, værnemidler, gæsteregistrering er sandsynligvis kommet for at blive, sådan at vi trygt kan holde messe.


Er du behandler, har du et spændende produkt og kunne du godt tænke dig at deltage på messer, så kan du støtte os ved at tilmelde dig en eller flere af vores kommende messer.

Skulle en messe blive aflyst, så vil din indbetalte standleje blive tilbagebetalt – de er sikret på en “klient-konto”, sådan at vi altid vil kunne tilbagebetale, uagtet vores egen økonomi.

Du kan tilmelde dig ved at klikke her og udfylde formularen.

Vi ønsker alle et Coronafrit 1.halvår 2021

Med venlig hilsen
Messe for Alternativ Behandling

Lukket for kommentarer.