Lene Thuesen Hanger (stand)

På standen kan du møde:
Søstrene Lene og Louise Thuesen, der begge har en åben kanal til den åndelige verden.
Du kan få guidance til hvad healing og regressionsterapi er, og på standen tilbyder Lene reiki healing på briks og trance healing på briks eller siddende.
Louise trækker engle kort, hvor du kan få en kærlig (og gratis!) guidance til, hvad du skal have fokus på lige nu.
På standen kan du købe krystaller, som Lene også bruger aktivt i healing på briks og i workshop.
Lørdag kl. 12 holder vi workshop med trance healing i en lukket gruppe på 10 personer. Kom og hent en gratis billet på standen inden workshoppen.

Lene Thuesen Hanger
Spirituel healer
Jeg har en baggrund som hjerte sygeplejerske og monitor på lægemiddelforsøg, som jeg fortsat er beskæftiget med deltid.
De seneste år har jeg udviklet mig som healer. Jeg er certificeret Reiki 1 og 2 Healer, samt certificeret Healings- og Regressionsterapeut. Jeg har 4 ugers trance healing kurser fra Arthur Findley College i England, hvorigennem jeg er blevet bevidst om, at jeg er født som healer, og at jeg skal tilbyde mennesker min healing.
Jeg er i øjeblikket i gang med en treårig uddannelse som Pacos shaman efter Q’ero-indianernes tradition.
Pacos shamanerne er blandt de mest kraftfulde healere i verden, og det er en kæmpe ære at blive undervist af dem.
Jeg bor i en lille Landsby Gundsømagle, som ligger 14 km nord for Roskilde. Jeg har indrettet en lille klinik i mit bondehus, hvor jeg behandler mine klienter.
Se mere på min hjemmeside www.lenethealing.dk

Louise Dryden Thuesen
Coach, facilitator og certificeret healer med stærk englekontakt
Til daglig arbejder jeg på et stort digitalt bureau i København, hvor mine primære arbejdsopgaver er ledelse, coaching og workshop facilitering. Jeg bliver mere og mere bevidst om min rolle i verden og hvordan jeg med fordel kan kombinere min intuition og guidance fra den åndelige verden med min ellers logiske tænkning – på job såvel som privat.
Jeg er meget optaget af at belyse det enkelte menneskes højeste potentiale og skabe tillid til egne evner, finde indre ro og nærvær.
Jeg er certificeret healer med stærk englekontakt, og tilbyder afbalancerende healing og coaching i mit hjem i Valby.
På helsemessen deltager jeg som ”vågen” healer og holder energien, når min søster, Lene Thuesen, afholder trance healing workshop. Jeg er til stede på vores stand, og trækker gerne et engle kort til dem der måtte have lyst til det.

Lukket for kommentarer.